Sport

O BRAȘOVEANCĂ e medaliată mondială cu bronz!!!

 

Echipa feminină a României, formată din Denisa Dragomir, Cristiana Ghiţă, Iulia Găinariu şi Ingrid Mutter, a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de alergare montană pe distanţe lungi, desfăşurat la Premana, în Italia, așa cum a informat, printr-un comunicat, FRA. Prima poziție a fost ocupată de reprezentativa țării gazdă, pe locul secund clasându-se SUA.

În clasamentul individual feminin, Denisa Dragomir a cucerit medalia de bronz pentru România, urmată fiind de Ingrid Mutter, pe locul 8, şi Iulia Găinariu, situată a 28-a. Cristiana Ghiță a abandonat.

Echipa noastră masculină, alcătuită din Bogdan Damian, György Szabolcz, Viorel Palici şi Andrei Preda, a obţinut locul 4, la numai trei puncte distanță de medalia de bronz. Podiumul a avut următoarea configurație: 1. Italia, 2. SUA, 3. Cehia.

La individual, Bogdan Damian, György Szabolcz, Viorel Palici şi Andrei Preda, au ocupat pozițiile: 14, 17, 24 şi 36.

În delegația României prezentă la această competiție, care va ajunge diseară în țară, sunt și doi sportivi brașoveni, ambii zărneșteni: Iulia Găinariu, legitimată la CSU Galați, și Viorel Palici, reprezentând acum CSM Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button