Sport

„Nu mai dați vina pe «CAZUL CORONA». Trimiteți-l acasă pe Ryde!”

 

Asta a sintetizat, într-o reușită analiză, jurnalistul Marian Ursescu, de la Gazeta Sporturilor, după meciul câștigat chinuit de România, în compania Kazahstanului, la Campionatele Mondiale de handbal feminin din Japonia – vezi aici: C.M. HANDBAL FEMININ. România, CHIN şi cu Kazahstan. „Tricolorele”, aproape de o umilinţă cu o echipă din lumea a treia.

„Aproape toată lumea dă acum vina pe lipsa jucătoarelor de la Corona. Sigur că, dacă le aveai pe Buceschi, pe Laslo, pe Bazaliu și Bucur poate că altfel ar fi stat lucrurile, dar să nu uităm că, tot cu «Somnorilă» pe bancă și cu fetele de la Brașov în teren, ne-au condus Insulele Feroe la pauză, în preliminariile Euro 2020”, a comentat, realist, jurnalistul de la www.gsp.ro, intrigat de modul cum (nu) arată echipa României la această competiție, mai ales când Cristina Neagu este menajată.

„Cât să mai suporte și fanii handbalului această stare de jale generală din partea unor jucătoare care, la nivel salarial, făcând o medie a echipei, cred că sunt între primele 7-8 formații de la Mondiale? Președintele Alexandru Dedu e în Japonia și ar face bine dacă l-ar trimite de acum acasă pe Tomas Ryde! Cu siguranță, echipa s-ar descurca mai bine fără el. Și așa, la time-outuri nu dă indicații, atunci brusc îl cuprinde setea”, a sintetizat Marian Ursescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button