Sport

NU E MARIANA TÂRCĂ. Noul antrenor al CSM Rm. Vâlcea este…

 
Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea și-a prezentat, astăzi, noul antrenor al echipei de handbal feminin. Cu toate că și brașoveanca Mariana Târcă se afla pe listă, ea a plătit tribut suspendării în cazul încălcării regulamentului internațional antidoping, care a scos-o destul timp din circuit.
 
Norvegianul Bent Dahl, actual membru al staff-ului Naționalei de handbal a României, a fost alesul grupării din Vâlcea.
 
În vârstă de 50 de ani, el a declarat la prezentare: „Am ales Vâlcea pentru că este o șansă unică. Vâlcea este un club de top, cu performanțe istorice. Echipa joacă un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună sa revenim la cerințele așteptate de toată lumea și pe termen lung îmi doresc să fim în topul competiției interne”.
 
Dahl și-a început cariera ca analist al Naționalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind și antrenor al loturilor naționale de juniori ale Norvegiei, între 1999 și 2008.
A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar și la echipa maghiară Siofok, fiind deținător al licenței master coach. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare