Sport

NU E IMNU’, UITE IMNU’! Lipă o dă la-ntors!!!

 

După ce conducerea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) anunțase săptămâna trecută, printr-o circulară, că imnul național nu se va mai intona la competițiile sportive interne, făcându-se de râs, a revenit asupra deciziei, postând ieri pe site-ul oficial:

„Pentru a evita interpretări eronate sau incidente de tipul celor înregistrate recent, Ministerul Tineretului şi Sportului va demara un proces de consultare cu federaţiile sportive din România, pentru a da o interpretare şi implementare unitară a prevederilor privind intonarea imnului naţional în cadrul competiţiilor sportive care au loc în România”.

De asemenea, șefii Ministerului Tineretului şi Sportului au precizat că legea nu interzice intonarea imnului naţional la competiţiile interne, cum greșit a fost… înțeleasă doamna ministru chestor tehnocrat Elisabeta Lipă (foto).

Așadar, MTS s-a făcut că lucrează după declanșarea scandalului la meciul de baschet feminin Sepsi Sf. Gheorghe – „U” Cluj, disputat la începutul anului, când suporterii și jucătoarele echipei oaspete au fost huiduți și înjurați, întrucât nu au stat drepți și la intonarea imnului Ținutului Secuiesc, pus la difuzoarele sălii după intonarea celui al României.

Așteptăm, acum, cu interes, rezolvarea de către doamna Lipă a problemei dublei legitimări, întrucât în scriptele MTS ar fi de două ori mai mulți campioni, mondiali, europeni, olimpici, etc. decât numărul lor real. Raportările și, implicit, premierile să trăiască!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button