Sport

NU E FC BRAȘOV. Afaceriștii italieni de la Nilor Group s-au reorientat!!!

 

Datoriile grupării FC Brașov, în jurul a 16 milioane de euro, i-au speriat pe investitorii de la Nilor Group, prezentați cu tam-tam acum două-trei luni de președintele CA-ului „stegarilor”, medicul Gheorghe Popa.

Astfel, în frunte cu CEO-ul Lorenzo Grassini, aceștia au decis să preia o altă echipă cu tradiție din fotbalul românesc, cu o situație financiară delicată, aflată în Liga 2. Este vorba despre Universitatea Cluj.

Pentru stiridesport.ro, administratorul judiciar al „șepcilor roșii”, Marieta Anastasescu, a relatat: „E adevărat. Italienii sunt primii investitori interesaţi care au şi virat bani în conturile clubului. Ne-am înţeles pentru o sumă care ar acoperi tot. Se doreşte ieşirea din insolvenţă. Sunt încrezătoare”. 

Sursa citată a precizat că suma totală ce va fi cheltuită de Nilor Group pentru preluarea clubului Universitatea Cluj este de 3 milioane de euro.

Pe de altă parte, pe site-ul clujust.ro s-a menționat că un membru din conducerea Nilor Group, Teodor Sturzu Răzvănel, senior consultant pentru Elveția și Germania, are o condamnare cu suspendare, dictată de Tribunalul Suceava, într-un caz complex de credite luate de la bănci cu acte false.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare