Sport

Nu are picioare, dar visează să joace fotbal precum Cristiano Ronaldo

  • copil1_3.jpg
 

Un tânăr de 22 de ani, rămas fără picioare în urma unui teribil accident, visează să ajungă să joace fotbal la fel ca idolul său, Cristiano Ronaldo.

Mohammad Abdullah locuieşte în Dhaka (Bangladesh). În urmă cu 10 ani el a rămas fără picioare după ce a fost călcat de tren. Tânărul, care a fost abandonat de mama lui pe când avea 7 ani, lucrează ca responsabil de bagaje pe un feribot, dar încearcă să îşi facă o carieră în lumea sportului.

„N-am crezut că voi fi în stare să mai merg, dar să mai joc şi fotbal. Pe când eram în scaunul cu rotile m-am temut că s-ar putea să-mi petrec restul vieţii aşa. Obosisem să mă văd aşa, neajutorat. La început am avut probleme. Acum pot merge, pot munci şi pot juca fotbal ca orice om”, a afirmat tânărul, potrivit Daily Mail, el adăugând: „Pe străzi mi-a reapărut pasiunea pentru fotbal, după ce i-am văzut pe băieţii din cartier cum joacă. Dar nu mă lăsau să mă joc cu ei şi asta mă supăra foarte tare. Nu credeau că sunt capabil de aşa ceva şi refuzau să-mi dea o şansă. Aşa că i-am întrebat pe copii mici dacă pot juca împreună cu ei şi aşa am început. Iniţial, jucam fotbal cu mâinile, apoi unul dintre băieţi mi-a sugerat să joc cu picioarele, cât mai aveam din ele. În timp, am învăţat să joc şi aşa, cu picioarele mele mici”, a mărturisit Mohammad Abdullah. 
Acum, el joacă fotbal pe Stadionul Naţional din Bangladesh, la nivel de începător. Abdullah speră să poată juca la un moment dat precum idolul său, Cristiano Ronaldo. 

Foto: Daily Mail


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare