Sport

Novak Djokovic, DEPORTAT din Australia! UPDATE. Declarația tenismanului sârb…

 

UPDATE. Tenismanul sârb Novak Djokovic a precizat după aflarea sentinței, nefavorabile în ceea ce-l privește: „Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii în afară de acesta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open. Respect hotărârea Curţii şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară. Nu îmi place că în ultimele săptămâni toată atenţia a fost îndreptată asupra mea şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc. Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu. În cele din urmă, aş dori să mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul continuu. Toţi aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”.

…………………………………………………………………………………………………

Decizia a fost dată în această dimineață.

Cum tenismanul sârb, numărul 1 mondial, a pierdut apelul, din cauză că nu s-a vaccinat anti-Covid și a dat o serie de informații false (știți povestea), el va fi deportat din Australia.

Prin urmare, deși fusese înscris pe tabloul competiției de la Melbourne – Australian Open, „Nole” nu-l va mai putea întâlni pe conaționalul Miomir Kecmanovic în turul întâi.

Audierile de astăzi de la tribunalul federal din Melbourne, în dosarul vizei lui Novak Djokovic, au durat între orele 00.30 şi 05.30. 

Apărarea lui Djokovic a avansat, în pledoariile sale, iraționalitatea deciziei ministeriale, în timp ce avocații guvernului au mizat pe caracterul potențial periculos pentru sănătate și ordine publică în cazul în care i s-ar fi permis sportivului sârb să rămână în Australia. 

Cum guvernul australian a avut câștig de cauză, Djokovic va trebui să plătească și cheltuielile de judecată. 

Motivarea instanţei va fi dată publicității ulterior.

Referitor la acest subiect, Ilie Năstase a declarat: „Dacă ți se spune că trebuie să te vaccinezi când ți se trimite invitația, cred că trebuie să faci acest lucru. Cred că marea vină este a părinților lui. Am văzut declarațiile că în închisoare nu i-au dat să mănânce, mai lipsea să spună că l-au și bătut, nu aveau rost. Nu spun eu că e vinovat, eu mă bucur că s-a terminat treaba asta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare