Sport

Novak Djokovic a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Paris

 

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost eliminat, astăzi, în sferturile de finală ale turneului Masters 1.000 ATP de la Paris, dotat cu premii totale de 3.748.925 de euro, după ce a fost învins de croatul Marin Cilic, locul 10 ATP, scor 4-6, 6-7 (2). Djokovic avea nevoie să ajungă până în finala competiției ca să fie sigur că rămâne pe primul loc în clasamentul mondial, astfel că, în urma eliminării, și-ar putea pierde această poziție. În cazul în care Andy Murray va ajunge în finală, jucătorul britanic îl va întrece pe Djokovic în fruntea clasamentului ATP. Murray îl va întâlni în sferturile de finală pe cehul Tomas Berdych (locul 11 ATP).
Americanul John Isner (poziția 27 ATP) a obținut și el calificarea în semifinale, fază în care îl va întâlni pe Marin Cilic, după ce l-a învins pe conaționalul Jack Sock (poziția 24 ATP), scor 7-6 (6), 4-6, 6-4.
În ultimul meci din sferturile de finală, se vor întâlni francezul Jo-Wilfried Tsonga (13 ATP) și canadianul Milos Raonic (5 ATP), în această seară, după confruntarea dintre Murray – Berdych.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button