Sport

NOUTĂȚI privind accidentarea Simonei Halep la Australian Open!!!…

 

Omul de afaceri brașovean Ion Țiriac, un apropiat al jucătoarei noastre de tenis – nr. 1 mondial, a furnizat ultimele noutăți în ceea ce privește accidentarea la gleznă a Simonei Halep, suferită în meciul câștigat ieri, în primul tur la Australian Open, cu Destinee Aiava, reprezentanta gazdelor.

„Ştiu sigur că nu s-a umflat, încă nu o durea înainte să meargă la culcare. Nu a fost atât de rea ca accidentarea de la Roma. Dacă era la fel, stătea trei luni de data asta”, a precizat Ţiriac la Digi Sport, care a și analizat cauza producerii accidentării: „Din cauza acelui pas mare, ultimul: a pus presiunea aia pe piciorul pe care aterizează. E din cauza pantofului, care de data asta nu a fost, pentru că marginea pantofului nu a avut impact la această cazătură. La Roma a avut impact şi atunci ar fi simplu; pentru că rotunjeşti, ca să nu se prindă în zgură. Ar fi păcat să nu poată continua, pentru că se pare că a muncit destul pentru acest Grand Slam”.

Țiriac a și încurajat-o pe Simona Halep înaintea partidei de mâine, de la Melbourne, cu Eugenie Bouchard, subliniind: „Ea zice «aoleu, anul trecut am pierdut în primul tur, aoleu, aoleu aoleu». Dar, uite, meciuri din ăstea din care iese din probleme cred că îi folosesc foarte mult”.

CITEȘTE ȘI: ÎNGRIJORĂTOR. Halep, despre accidentarea sa la gleznă!!!…

AUSTRALIAN OPEN. Halep, meci cu probleme în primul set!!! S-A CALIFICAT în turul doi!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare