Sport

NOUTĂȚI LA RALIUL BRAȘOVULUI. Provocări pentru fanii automobilismului!!!…

 

Organizatorii Tess Rally 2017 au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în data de 1 aprilie, în intervalul orar 10.30 – 13.30, la standul Academiei Titi Aur vor avea loc o serie de demonstrații interesante. Astfel, iubitorii curselor de raliu au posibilitatea de a urca la bordul unui Audi RS4, alături de un pilot al academiei, rulând pe Power Stage (proba specială Poiana Brașov).

De asemenea, fanii automobilismului pot testa simulatoarele de impact, răsturnare și derapaj de la standul Academiei Titi Aur ce va fi situat în zona Rectoratului.

Programul și traseul competiției

Așa cum au relatat organizatorii, Tess Rally 2017 are programate 7 probe speciale care însumează 100 de kilometri.

Shakedown-ul se va desfășura în prima parte a zilei de vineri, 31 martie, la Râşnov. Prima zi de concurs va include două probe speciale, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului: Braşov Rally Show.

A doua zi debutează cu două speciale, una de coborâre din Poiana Braşov în Râşnov, urmată de una de urcare în Predeal, pe traseul Pârâul Rece. Apoi, echipajele vor parcurge cel mai important test al raliului, proba dublă Babarunca – Cheia, cu o lungime cumulatată de peste 50 km.

Învingătorii vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov. Festivitatea de premiere a Power Stage și a câștigătorilor competiției va avea loc în Livada Poştei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare