Sport

Noutăți la Maratonul Internațional Brașov!

 

A doua ediție a Maratonului Internațional Brașov, eveniment ce se va desfășura în data de 29 mai 2016 în inima Transilvaniei, se va bucura de un succes deplin.

Organizatorii au pregătit câteva noutăți intereseante. Prima și cea mai importantă este legată de traseu, unul nou, dintr-o singură bucată, indiferent de probă – 5 kilometri, 10.5 km, 21 km sau 42 km. Totodată, intervine o schimbare în ceea ce privește ștafeta de 4 x 10.55 km, care se transformă în team run 4 x 10.55 km.

De anul acesta, Maratonul Brașov intră în procesul de omologare AIMS (Association of International Marathons and Distance Races) și FRA, intenția clară a organzatorilor fiind aceea de a așeza competiția pe harta evenimentelor internaționale de profil.

Înscrierile sunt în plină desfășurare și se pot face accesând site-ul întrecerii. Peste 300 de persoane s-au înscris deja, te așteptăm și pe tine pe http://maratonulbrasov.ro/inscriere/. Încă mai poți prinde locuri la taxa redusă!

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare