Sport

NOUTĂȚI LA FC BRAȘOV. Reunire, program, transferuri, proiecte…

 

Cosmin Bodea, noul antrenor al „stegarilor”, va conduce mâine prima ședință de pregătire la noua sa echipă, ajutat fiind de secundul Mihai Stere.

Vasile Dochița, președintele executiv al grupării FC Brașov, este convins că la reunire vor fi prezenți cel puțin 16 jucători, plus juniorii, astfel că situația lotului este mulțumitoare la ora actuală: „Vor fi și ceva transferuri, însă nu ne grăbim. Așteptăm să se definitiveze loturile la Liga 1, iar apoi ne orientăm. Avem nevoie de câțiva fotbaliști cu experiență printre acești tineri”.

Există posibilitatea ca portarul Daniel Mutu să continue la gruparea „galben-neagră” (Iacob a ajuns la Concordia Chiajna). De asemenea, conducerea executivă îl dorește pe Cătălin Pârvulescu, jucătorul care a activat la CSM Rm. Vâlcea fiind declarat, în sezonul trecut, cel mai bun fundaș central al Ligii 2.

Altfel, la finele săptămânii vor avea loc trialuri, în cantonament urmând a se intra din data de 26 iulie, timp de 10 zile, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov. Foarte probabil, noua ediție a eșalonului secund va începe în 28 august.

Pe de altă parte, Vasile Dochița așteaptă să i se alăture la FC Brașov și alți investitori, declarându-ne: „Va fi transparență. Vor fi prezentate cheltuielile la fiecare sfârșit de lună, pentru ca oamenii să vadă pe ce s-au dat banii. Vrem să arătăm, să demonstrăm că și cu bani puțini se poate clădi ceva”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare