Sport

Noul obiectiv al Simonei Halep: „Vreau o medalie olimpică pentru România. Pe asta mă concentrez în continuare”

 

Într-un interviu acordat wta.com, Simona Halep a vorbit despre faptul că a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam, dar și despre următoarele obiective ale carierei.

„Presiunea a dispărut. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și să sparg această barieră a turneului de Mare Șlem. Nu-mi mai fac griji din acest punct de vedere. Viața mea nu s-a schimbat după această performanță. Toți cei din jurul meu au rămas la fel, eu sunt aceeași. Sunt pregătită. Abia aștept să înceapă turneul de la Wimbledon. Nu am nici o așteptare, chiar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Vreau să zâmbesc mult. Sunt foarte fericită. Visam să câștig titlul la Roland Garros. Am reușit. Acum mi-am setat o altă țintă. Vreau o medalie olimpică pentru România. Pe asta mă concentrez în continuare. A fost incredibil să văd 20.000 de oameni pe Arena Națională. Am avut în permanență ochii în lacrimi. Este un sentiment unic să văd oamenii acordându-mi atât de multă atenție. M-am încărcat mult din energia transmisă de ei”, a declarat Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button