Sport

NOU preşedinte la FC Dinamo?!…

 

În ultimele zile s-a discutat mult în mass-media sportivă despre înlocuirea lui Alexandru David din funcţia de preşedinte al FC Dinamo. Au fost vehiculate mai multe variante, precum Marius Stan, Cornel Şfaiţer, chiar şi Dani Coman, de la Astra Giurgiu, însă până la urmă se pare că alesul este… Florin Prunea (foto).

„E adevărat că am fost cu Mircea (antrenorul Rednic – n.r.) la Ploiești. Am discutat foarte mult, dar sunt chestiuni private pe care nu le pot comenta în public. Ceea ce pot să afirm, însă, e că eu și Mircea gândim împreună la fel fotbalul și am putea să lucrăm oricând împreună”, a declarat Florin Prunea pentru gsp.ro.

În presa sportivă de la noi a apărut şi informaţia că Ionuţ Negoiţă vrea să-şi vândă acţiunile avute la FC Dinamo, cerând 6 milioane de euro, propunându-i lui Mircea Rednic să le achiziţioneze, chiar şi în rate. Dacă acest lucru se va întâmpla, fiica „Puriului”, Luana Rednic, va deveni şefa „câinilor roşii”.

Altfel, FC Dinamo a mai legitimat un fotbalist. Este vorba de fundaşul central uruguayan Facundo Mallo, din postura de jucător liber de contract.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare