Sport

NOU antrenor la FCSB?! Un alt episod al telenovelei…

 

UPDATE 3. Și Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali, spunându-i că va continua ca secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională. Șeful FCSB a spus că așteaptă să-l lumineze Domnul pentru a face cea mai bună alegere pentru postul de antrenor principal. Ar fi 4 variante luate în calcul: Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni), Andrei Prepeliță (FC Argeș) și Eugen Neagoe (liber de contract), ultimul fiind ușor favorit. 

………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 2. Gigi Becali pare că și-a găsit antrenor la FCSB, după refuzul lui Marius Șumudică. Potrivit Fanatik.ro, alesul este Nicolae Dică, în prezent secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă de fotbal a României. Dică a fost, deja, la o primă rundă de negocieri, unde, în afară de Becali, a participat și Mihai Stoica.

……………………………………………………………………………………………….

UPDATE 1. Marius Șumudică a refuzat oferta lui Gigi Becali, precizând că nu s-a înțeles cu patronul FCSB în privința oamenilor din staff-ul tehnic. Șeful FCSB n-a fost de acord să renunțe la Thomas Neubert, preparatorul fizic, și la antrenorul cu portarii Marius Popa.

………………………………………………………………………………………………..

UPDATE. Miercuri seară, FCSB a pierdut cu CS „U” Craiova (0-1, Cicâldău), în Liga 1, iar la pauza disputei patronul Gigi Becali a anunțat noul antrenor al „roș-albaștrilor” pentru sezonul viitor. Este vorba de… Marius Șumudică, el acceptând oferta FCSB-ului, după ce Toni Petrea a anunțat că nu mai dorește să continue, în ciuda trecutului său rapidist.

„Nu cred că Șumudică refuză contractul. I-am propus un contract bun, zic eu, 500.000 dacă intră în Champions League şi 200.000 de Europa League şi un contract de aproape… Are salariu 20.000 de euro pe lună, dar dacă intră în Conference League mai ia încă cinci, se adaugă încă cinci, 25.000 de lună. Pentru campionat nu există prime la mine. (Întrebat dacă îi dă mână liberă – n.r.)… Lasă-l să vină şi după aia vorbim asta! Vreţi să-l speriem de acum. Vrei să mă laşi fără antrenor. Lasă-l în pace, să-l ameţesc puţin acum şi după aia vorbim. Să semneze contractul şi un milion dacă reziliază şi după aia nu mai are ce face, e obligat. Sunt convins că putem face treabă împreună. Mi-a zis că lotul e bun, mai vrea 3-4 jucători. Vrea să fie mai mare lotul. I-am zis că-i aduc doi fundaşi centrali şi doi atacanţi. E posbil să aduc trei fundaşi centrali. O să iau doi fundaşi centrali sau trei mari, de 1,90, să dea cu capul. O să-l vând pe Şumudică cu un milion, o să vedeţi! Peste un an îl vând pe Şumudică în Arabia”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Altfel, din Liga 1, au retrogradat Poli Iași și Astra Giurgiu, care va juca finala Cupei României, iar FC Hermannstadt și FC Voluntari intră în baraj.

……………………………………………………………………………………………….

După victoria de luni seară de la FC Botoșani, CFR Cluj a câștigat un nou titlu în Liga 1 fotbalistică, patronul Neluțu Varga anunțând că-i dă credit în continuare antrenorului Edi Iordănescu, deși s-a speculat, la un moment dat, că va veni în „Gruia” Adi Mutu.

Gigi Becali încheie, astfel, un nou sezon cu FCSB pe locul secund, spunând, intervievat la Digi Sport, cu privire la situația antrenorului Toni Petrea: „Rămâne, da. Cum să-l dau afară, dacă e responsabilitatea mea?… FCSB e casa mea, mobila mea, fac ce vreau… La trăsura mea, numai eu țin hățurile. Fac numai cum știu eu. Și cum știu eu e foarte bine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare