Sport

Nou antrenor la Corona Brașov înaintea meciului de la Baia Mare

Nou antrenor la Corona Brașov înaintea meciului de la Baia Mare. Este vorba de Eugen Ciulei, care-l înlocuiește în staff-ul lui Bogdan Burcea pe Gică Anton, antrenor cu portarii, care a fost nevoit să renunțe la post din motive personale.

Eugen Ciulei are o experiență îndelungată: a antrenat echipele de juniori ale Coronei timp de 8 ani, câștigând mai multe titluri naționale. Apoi, a făcut parte din staff-ul loturilor naționale de cadete și a antrenat în cadrul Centrului Național de Excelență de la Sfântu Gheorghe. Înainte de a reveni la Brașov, noul antrenor cu portarii a fost la echipa ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

Gică Anton se va ocupa de junioarele Coronei.

Nou antrenor la Corona Brașov

Altfel, înaintea startului sezonului 2024-2025 al Ligii Naționale de handbal feminin, Bogdan Burcea, „principalul” Coronei Brașov, a declarat: „Sper să debutăm cu dreptul la Baia Mare, acolo unde este unul dintre centrele handbalistice importante ale României în ultimii 50 de ani. Trebuie să ne respectăm adversarul. Minaur are o echipă consolidată, însă în schimbare, ca și noi. Nu pot să uit că acolo numai echipele foarte mari au învins de-a lungul timpului. Așa că ne așteaptă un meci greu și trebuie să încercăm să ne facem treaba până în minutul 60. Cu disciplină foarte bună și dorință și încredere în noi”.

Partida Minaur Baia Mare – Corona Brașov se va disputa duminică, 1 septembrie, de la ora 18.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button