Sport

Nordul a învins Sudul în All Star Game-ul baschetului feminin românesc

  • DSC_2947_204532.JPG
  • DSC_2961_204529.JPG
  • DSC_2968_204533.JPG
  • DSC_2934_204527.JPG
  • DSC_2918_204524.JPG
  • DSC_2897_204519.JPG
  • DSC_2924_204523.JPG
 

Cele mai valoroase jucătoare din Liga Naţională de baschet feminin au făcut spectacol aseară la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” în All Star Game.

Nordul a învins Sudul cu 106-97, dar scorul a fost mai puţin important, cei mai câştigaţi fiind fanii din tribune. Din echipa Sudului au făcut parte cinci sportive de la Olimpia CSU Braşov, Gabriela Irimia, Biljana Pesovic, Carla Bartee, Jelena Mitic şi Ana Ferariu. 

Pe lângă meciul vedetelor, au avut loc şi câteva concursuri, toate fiind câştigate de jucătoare de la Olimpia CSU Braşov. Ana Ferariu a fost cea mai bună în competiţia de îndemânare, iar Biljana Pesovic s-a impus în concursul aruncărilor de trei puncte.

În fine, MVP-ul All Star Game Braşov 2016 a fost desemnată Jelena Antic, jucătoarea de la Universitatea Alba Iulia terminând meciul cu 17 puncte, 12 recuperări şi 3 pase decisive.

„All Star Game este un eveniment unde toată lumea se simte bine. Am venit pentru a evolua cu zâmbetul pe buze, fără presiune şi fără emoţii”, a declarat Ana Ferariu.

La rândul ei, Jelena Antic a comentat: „M-am simţit bine. Este o onoare că am câştigat titlul de MVP. Sunt bucurosă că am făcut parte din acest eveniment în care am vrut să ne simţim bine şi să facem spectacol pentru cei din tribune”.

„Rezultatul meciului este mai puţin important, sper că cei care au fost în sală au asistat la un spectacol agreabil. De obicei jocurile de acest gen nu au miză”, a menţionat Dan Calancea, în timp ce preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Horia Păun a opinat: „S-a jucat baschet cu zâmbetul pe buze, fetele au vrut să arate frumuseţea baschetului, au interacţionat cu publicul şi au încercat să le ofere o seară plăcută. Sper că cei din tribune s-au simţit bine”.

Pentru Liga Naţională de baschet feminin va urma o pauză de trei săptămâni, timp în care Naţionala României va juca două meciuri în grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2017, cu Turcia, pe 20 februarie, la Cluj şi cu Bosnia, patru zile mai târziu, în deplasare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button