Sport

NOI DEZVĂLUIRI. Scandalul continuă la FIFA!!!

 

Două milioane de dolari americani au fost transferați în contul unei fete în vârstă de 10 ani a unui membru al FIFA înaintea atribuirii Qatarului organizarea Campionatului Mondial de fotbal din 2022, a relatat cotidianul german Bild, care publică, începând de astăzi, raportul anchetatorului independent Michael Garcia, fost procuror în SUA.

Sursa citată a mai specificat că „trei membri din Comitetul Executiv al FIFA au fost la o sărbătoare la Rio cu un charter al Federației de fotbal din Qatar înaintea votului pentru atribuirea competiției”.

De asemenea, s-a relatat că Aspire Academy – o organizație din Qatar, cel mai mare centru sportiv din lume, „a fost implicată într-o manieră decisivă în manipularea membrilor FIFA cu drept de vot”.

Desemnarea Qatarului drept gazdă a Mondialului din 2022 s-a decis în 2010, declanșând încă de atunci suspiciuni de corupție.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare