Sport

Noi arbitraje SCANDALOASE în Liga 2!!! Echipele Juventus Bucureşti şi Sepsi Sf. Gheorghe, avantajate!!!

 
Juventus Bucureşti, formaţia condusă de… celebrul Gheorghe Chivorchian, a primit o nouă mână de ajutor din partea arbitrilor pentru a câştiga meciul susţinut ieri la Snagov cu Metalul Reşiţa şi a rămâne pe primul loc în Liga 2.
 
În aceste condiţii, repetăm, pentru FC Braşov ar rămâne doar varianta locului secund în ceea ce priveşte promovarea în primul eşalon.

Disperat, Cătălin Rufa, finanţatorul grupării Metalul Reşiţa, a declarat la Sport Total FM la finele partidei pierdute sâmbătă: „Nu ai cum să iei puncte după acest meci, dar şi după cel de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cred că ajunge! Să se pună puţină presiune pe aceşti arbitri, fac un apel către conducerea FRF… La Sepsi, la golul 3, erau 4 jucători în ofsaid, iar acum am avut penalty în minutul 5 şi s-a dat fault în atac, apoi la primul golul al adversarului s-a dat penalty la un henţ involuntar şi ne-a eliminat şi un om, iar la golul doi al rivalilor a fost fault în atac… Primarul din Snagov mi-a cerut să scot echipa de pe teren. Pentru că să mai jucăm în aceste condiţi? Totul e o iluzie”.

BRAȘOV. Liga 2. „Stegarii” au acoborât pe poziția a patra, dar pot termina turul pe locul secund, după ce Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut la Mioveni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button