Sport

Negocieri de ULTIMĂ ORĂ pentru sosirea noului antrenor la FCSB!!! ROLUL directorului sportiv…

 

Mass-media sportivă de la noi informase că antrenorul Costel Enache (foto) și-ar fi dat OK-ul să plece la FCSB, însă în contractul său cu FC Hermannstadt nu există clauză de reziliere, iar sibienii n-ar vrea să-i dea drumul.

Totuși, ar exista o variantă ca Enache să ajungă cât mai curând la FCSB – dacă portughezul Antonio Conceicao, cel ce l-a refuzat pe Gigi Becali, apropiat de președintele Iuliu Mureșan și de managerul sportiv Răzvan Zamfir, va accepta să vină „principal” la FC Hermannstadt.

Pe de altă parte, Narcis Răducan a acceptat funcția de director sportiv la FCSB, unde va fi prezentat oficial luni.

„Sunt liantul dintre patronat și vestiar, ofer patronului propuneri pentru jucători și antrenori, iar în relația cu patronul rolul meu este de a-i da o expertiză în ceea ce înseamnă fenomenul sportiv din cadrul clubului. Consultanța mea are o limită, în ideea că decizia definitivă este a patronului. Nu trebuie să ne ascundem. Cunosc foarte bine rolul meu. Am avut și o solicitare, în sensul că nu vreau să stau pe bancă, ci alături de dânsul, în tribună, inclusiv când scoate telefonul din buzunar sau îl bagă în buzunar, oricând”, a relatat Narcis Răducan pentru Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare