Sport

NECALIFICĂRI. Dana Haralambie & Co. RATEAZĂ prima etapă a Cupei Mondiale!!!

 

Săritoarea cu schiurile Dana Vasilica Haralambie, născută la Săcele – în județul Brașov și legitimată la CS Dinamo, era, în anii precedenți, o prezență obișnuită în top 30-ul Cupei Mondiale, acumulând puncte importante.

Acum, cu un nou antrenor, n-a reușit nici măcar să se califice în prima etapă a Cupei Mondiale feminine, de la Lillehammer, care are loc astăzi…

Dana Haralambie a sărit, aseară – în calificări, 77.5 metri (73.9 puncte) pe o trambulină având K 90 de metri, ocupând locul 42, sub linia primelor 40 de clasate. Carina Militaru (62.5 metri – 49.1 puncte) a fost a 50-a, iar Diana Trâmbițaș (61 metri – 37.7 puncte), a 52-a, din 53 de concurente.

Victoria în calificări i-a revenit japonezei Sara Takanashi, cu o săritură de 96 de metri, pentru care a primit 138.5 puncte.

Detalii despre întreaga sesiune de calificări, aici: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2019/JP/3042/2019JP3042RLQ.pdf

E sesizabil că lucrurile sunt într-un regres alarmant în ceea ce privește săriturile cu schiurile din România, la masculin neavând, în momentul de față, reprezentanți nici măcar în Cupa Europei, a doua competiție ca anvergură pe plan internațional.

Foto: Facebook – Lotul român de sărituri cu schiurile


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button