Sport

Nebunie la Casa Fotbalului. Boicot la Comitetul Executiv al FRF

 

Fedrația Română de Fotbal a anunțat pentru astăzi prezentarea noului selecționer al Naționalei României, neamțul Christoph Daum, propus de președintele Răzvan Burleanu.

Astăzi a avut loc Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal pentru a se dezbate propunerea lui Răzvan Burleanu. Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală și Florin Prunea, membri în CEx al FRF din partea LPF, au decis să nu vină la ședință. În sălă nu se află nici Emilian Hulubei, preşedintele sindicatului fotbaliştilor recunoscut de FIFPro, Ştefan Stana, reprezentant al cluburilor de Liga 2 și Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Apoi, un al membru al CEx, Auraș Brașoveanu reprezentant al cluburilor de Liga 2, nu poate vota, deoarece are probleme în justiție. Potrivit regulamentului, pentru a se vota este nevoie de 8 oameni. În aceste condiții, în sală nu sunt jumătate plus unu dintre componenții CEx, astfel că Daum nu va putea fi validat în funcția de selecționer.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare