Sport

NEBUNIE. Dinamo, VICTORIE în grupele Ligii Campionilor!!!

  • dinamo1_3.jpg
 

Campioana României la handbal masculin a învins aseară, cu scorul de 35-31, echipa ucraineană Motor Zaporoje în al doilea meci al său disputat în faza grupelor Ligii Campionilor (în prima întâlnire, Dinamo a remizat la Holstebro, 32-32).

Atmosfera din Sala „Dinamo” a fost una incendiară, antrenorul Eliodor Voica relatând la final că publicul a fost, realmente, al 8-lea jucător.

„A fost un meci de Liga Campionilor, în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă am avut un început mai ezitant, mă bucur că am reușit în a doua parte să trecem de anumite bariere psihologice, pentru că întâlneam o echipă veritabilă, o prezență constantă în Liga Campionilor”, a mai declarat Voica.

„Alb-roșii” au evoluat în formula: Irimuş, Grigoraş – portari; Capotă, S. Esteki 7, Asoltanei 4, Câmpan, Şania, Mironescu 1, Savenco 1, Ragot 2, Şandru 6, A. Esteki 4, Mocanu, Bera, Vrankovic 8, Mousavi 2.

Foto: Facebook CS Dinamo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button