Sport

Nebunia lui Dan Alexa

Nebunia lui Dan Alexa

Partida dintre FC Brașov și FK Csikszereda s-a încheiat la egalitate – DETALII

La finalul disputei de pe Stadionul „Tineretului”, Dan Alexa, antrenorul gazdelor, a făcut o analiză.

„Este un punct câștigat în fața unui adversar greu. Ciucul este echipă pretendentă la promovare, care dispune toate condițiile, iar azi a jucat pe o primă mare. Am avut și șansă la intervențiile lui Micu. Eu iau ca etalon prima repriză, când, 11 contra 11, ciucanii nu au avut șut pe spațiul porții. În partea secundă a fost tot mai greu, pentru că am jucat cu o echipă masivă, căreia îi convine să stea în careul tău. Așa a venit și golul ciucanilor, de la un jucător cu talie. Una este alta, este un punct câștigat. Îmi felicit jucătorii, pentru că au muncit mult pentru acest rezultat”, a spus „Chirurgul”.

El a continuat: „Mi-am propus să nu mai iau cartonașe galbene și credeți-mă că îmi este foarte greu. Îl cunosc pe Cătălin Buși, un arbitru de Liga 1, în multe momente am simțit că a greșit în defavoarea noastră. În schimb, eliminările au fost corect acordate. E clar că Vasile Constantin a greșit. Eu îmi doresc agresivitate, dar trebuie să fim mult mai inteligenți. Nu-l acuz pe Constantin, eu niciodată nu îmi voi critica public un jucător. Sunt convins că data viitoare va fi mai atent. Obiectivul meu personal este play-off-ul, dar, realist, e greu să promovăm sezonul acesta. Îmi doresc enorm, e o nebunie a mea și atât timp cât vom avea șanse ne vom lupta”.

Nebunia lui Dan Alexa


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button