Sport

NEAŞTEPTAT. Ce echipă antrenează ACUM Laszlo Balint?!…

 

Antrenorul braşovean Laszlo Balint (39 de ani) a luat decizia de a pleca de la Sportul Snagov, liderul Ligii 2 la fotbal, din cauza incertitudinilor legate de viitorul echipei – vezi aici: Laszlo Balint, pe picior de PLECARE!!!.

El a semnat imediat cu Metaloglobus Bucureşti, formaţie ce ocupă locul 16 în eşalonul secund, dar unde există stabilitate din punct de vedere financiar.

„E o provocare pentru mine. Am semnat până la sfârşitul actualului sezon, dar sunt discuţii despre perspectiva sezonului următor. Înseamnă clar alt obiectiv, nu evitarea retrogradării. Nici nu am vrut să pomenesc despre retrogradare, deşi echipa este într-o situaţie dificilă, dar eu sunt convins că vom reuşi să ne întărim şi să facem rezultate în aşa fel încât să nu avem emoţii sezonul acesta”, a declarat, printre altele, Laszlo Balint pentru Liga 2.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare