Sport

Neagoe și… TRANSFERURILE la Dinamo!!! Cine poate veni președinte?!…

 

Eugen Neagoe a confirmat, luni seara, că a semnat un contract valabil doi ani cu FC Dinamo, având obiectivul de a califica echipa în play-off și a o duce în cupele europene.

În fața jurnaliștilor, el a relatat că doar rezultatele îl vor ține în funcție și că e necesar să facă transferuri la Dinamo, „nu foarte multe, dar multe”. „Geană” poate aduce la gruparea „câinilor” și unii dintre jucătorii cu care a lucrat la Sepsi Sf. Gheorghe, fundașul central ivorian Ouasmane Viera fiind un exemplu.

Există posibilitatea ca la FC Dinamo să fie numit și Florin Prunea, în funcția de președinte executiv. Fostul portar a lucrat cu Neagoe la Poli Iași, spunând despre acesta la Telekom Sport: „Eugen Neagoe e în primii trei antrenori din România în momentul de faţă. Eu l-am avut antrenor la Iaşi şi, dacă mă întorc în timp, îmi aduc aminte că primele patru jocuri le-am pierdut şi toată lumea intrase în panică. Domne, l-ai adus, nu câştigăm, dar eu stând de dimineaţa şi până seara cu el pe teren, l-am văzut cum gândeşte fotbalul şi l-am văzut, în primul rând, că nu acceptă nici un compromis.După aceea nu am mai pierdut, nu ştiu dacă a mai fost vreo echipă în România, 15 jocuri. Şi am câştigat play-out-ul cu el antrenor. Cred că Dinamo are nevoie de el. Este un om foarte serios. Nu te antrenezi cum trebuie, nu joci, indiferent cum te cheamă”.

CITEȘTE ȘI: NOUL antrenor de la FC Dinamo e…

ȘOC LA FC DINAMO. A plecat Mircea Rednic!!! Cine îl va înlocui?!…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button