Sport

Naționala Under 21, învinsă de Franța în sferturile Campionatului Mondial din Brazilia

 

Naționala Under 21 de handbal masculin a României a fost învinsă de Franța în sferturile de finală ale Campionatului Mondial care are loc în Brazilia.

„Cocoșii” au fost prea puternici pentru „tricolorii” antrenați de Ovidiu Mihăilă şi Daniel Apostu și s-au impus cu 30-20. Totuși, prezența între cele mai bune opt națiuni ale handbalului masculin la acest nivel de vârstă reprezintă o performanță excelentă. 

Pentru România au înscris: Rotaru – 5 g, Negru – 4 g, Militaru – 3 g, Racoţea, Şomlea și Nistor – câte 2 g, Szasz și Ungureanu – câte 1 g.

România va continua în turneul pentru locurile 5-8, unde, în prima fază, se va duela cu o altă forță a lumii, Suedia, mâine, de la ora 19.15.

În celelalte partide din sferturile de finală ale Campionatului Mondial Under 21 s-au consemnat rezultatele: Spania – Danemarca 21-22; Egipt – Suedia 28-27; Belarus – Germania 37-43.

În semifinale, Danemarca se va duela cu Germania, iar Franța va întâlni reprezentativa Egiptului.

FOTO: www.brazilhandball2015.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button