Sport

Naționala U21, favorită la calificarea la Euro 2019

 

După succesul de aseară cu Portugalia, 3-1(Detalii aici: Victorie mare prentru „tricolorii” mici. Meci nebun în Portugalia), din grupa 8 a preliminariilor Campionatului European U21 din 2019, Naționala României estemare favorită la calificarea la turneul final care va fi găzduit de Italia și San Marino.

„Tricolorii” au 15 p, cu trei mai puține decât liderul Bosnia, dar și un meci în minus. România mai are nevoie de 7 puncte din ultimele trei partide pentru a-și asigura matematic calificarea la Euro 2019. Portugalia este pe locul 3, cu 13 p.

Echipa noastră mai are de jucat trei meciuri pe teren propriu, cu Bosnia, marți, cu Țara Galilor, pe 13 octombrie și cu Liechtenstein, pe 17 octombrie.

Pe lângă meciul cu România, Bosnia va mai juca în Portugalia.

„Tricolorii” ar putea câștiga grupa și dacă ar obține șase puncte din ultimele trei meciuri, dar în acest caz ar depinde de alte rezultate. În caz de egalitate de puncte, ai noștri au avantaj în fața portughezilor, câștigând patru puncte în meciurile directe. Totodată, România s-a impus și în Bosnia, 3-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare