Sport

Naționala U17 de handbal feminin a învins Slovenia și e la un meci de semifinalele C.E.

 

Echipa Națională de handbal feminin Under 17 a României, antrenată de Mariana Târcă, a dispus aseară, cu 34-25, de reprezentativa Sloveniei, într-o partidă din grupa 1 principală a Campionatului European din Macedonia. 

După o primă repriză echilibrată, „tricolorele” s-au descătușat și și-au trecut în cont două puncte vitale în lupta pentru calificarea în semifinale.

Golurile Naționalei României au fost marcate de: S. Târcă – 9, Badea, Popescu și Bucur – câte 4, Munteanu, Tecar și Verde – câte 3, Petruș – 2, Banciu și Dinuț – câte 1.

„Secretul nostru este coeziunea existentă între antrenor și jucătoare. Dacă jucătoarele cred în antrenorul lor, pot obține tot ce își doresc. A fost o victorie, dar ne așteaptă un nou meci foarte dificil, cu Suedia. Trebuie să trecem peste euforia de după această victorie și să fim concentrate”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă pentru site-ul oficial al competiției.

În cealaltă partidă de ieri, Rusia a învins Suedia, 34-19. Rusia conduce în clasament cu 4 p și este sigură de calificarea în semifinale. Pe următoarele poziții sunt România, 2 p, Suedia și Slovenia, ambele cu 1 p. 

Astăzi, de la ora 18.00, România va întâlni Suedia, într-o partidă decisivă pentru calificarea în semifinale. Pentru a ajunge în careul de ași, „tricolorele” trebuie să nu piardă în fața nordicelor. 

FOTO: www.mk2015.ehf-euro.mk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button