Sport

Naționala României, în Grupa C a UEFA Nations League

 

UEFA a anunțat oficial în cursul zilei de sâmbătă componența grupelor valorice din Nations League, competiția ce va începe în septembrie 2018. Naționala României va face parte din Grupa C, al treilea eșalon al fotbalului european, alături de Ungaria, Scotia, Slovenia, Grecia, Șerbia, Albania, Norvegia, Muntenegru, Israel, Bulgaria, Finlanda, Cipru, Estonia și Lituania. Cele 15 formații vor fi împărțite în trei grupe de câte patru echipe și una de trei, meciurile începând în toamna anului viitor. Repartizarea în grupele valorice a fost făcută în baza coeficientului fiecărei echipe naționale.
Tragerea la sorți a grupelor va avea loc în data de 24 ianuarie, iar primele partide din UEFA Nations League se vor juca pe 6 septembrie 2018. Nations League este competiția propusă de forul european pentru a înlocui meciurile amicale intertari, reprezentativele de pe „bătrânul continent” urmând a evolua între ele. Miza competiției nu este numai accederea în diviziile superioare ale fotbalului european și, în final, câștigarea Nations League, ci și calificarea la Euro 2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button