Sport

Naționala Olandei a rămas fără antrenor

 

Selecționerul naționalei de fotbal a Olandei, Danny Blind, a fost demis, duminică, după înfrângerea suferită de „ portocala mecanică” în fața Bulgariei (0-2), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunțat federația batavă.
Blind (55 ani) era selecționerul Olandei din iulie 2015, când îl înlocuise pe Guus Hiddink. Fostul fundaș al echipei Ajax va fi înlocuit provizoriu de secundul său, Fred Grim, în meciul amical cu Italia, de marți, de la Amsterdam.
Noi (federația) avem mult respect pentru Danny și serviciile aduse. Dar, din cauza rezultatelor negative și a dificultății de a ne mai califica (la CM 2018) ne vedem nevoiți să ne despărțim”, a anunțat KNVB pe site-ul său oficial. Forul olandez a menționat că a început deja să caute un nou selecționer.
După meciul pierdut cu Bulgaria, 0-2 la Sofia, Olanda ocupă locul patru în Grupa A, la șase puncte de liderul Franța și la trei de Suedia, ocupanta locului secund.
Olanda, finalistă la Cupa Mondială din 2010 și semifinalistă în 2014, a lipsit de la EURO 2016.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button