Sport

Naționala de hochei pe gheață joacă la „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”

 

Naționala de hochei pe gheață a României vaparticipa în perioada 7-10 noiembrie la „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”, competiție găzduită de Estonia, la Tallinn.

„Tricolorii” au fost repartizați în grupa B,alături de Coreea de Sud și Lituania.

Echipa antrenată de Julius Penzes, tehnicianulCoronei Brașov, va debuta pe 8 noiembrie, de la ora 19.00, cu un duel cu Coreea de Sud, Națională pe care o va întâlni și la următoarea ediție a CampionatuluiEuropean, divizia I, grupa A. Apoi, pe 9 noiembrie, România va întâlni, de la ora 13.30, Lituania, echipă carea retrogradat în acest an din al doilea eșalon al hocheiului mondial. În funcție de clasament, ai noștri vor mai juca un meci și pe 10 noiembrie.

În grupa A vor evolua Estonia, Letonia, echipă din elita hocheiului mondial, și Ucraina.

Reamintim, Naționala dehochei pe gheață a reușit în acest an să promoveze în eșalonul secund al lumii, după ce a câștigat entuziasmant, chiar la Tallinn, Campionatul Mondial, divizia I, grupa B. Acolo ai noștri au învins Estonia, 4-3 (d. pen.), Japonia, 3-2, Polonia, 3-2 (d. prel.), Ucraina, 5-1, și Olanda, 3-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare