Sport

Naționala de handbal feminin tineret a pierdut cu Olanda la Campionatul Mondial din Ungaria

 

Reprezentativa de handbal feminin tineret a României a suferit prima înfrângere în grupa C a Campionatulului Mondial care are loc în Ungaria, la Debrecen.

„Tricolorele” au cedat, 27-29 (14-12) în fața Olandei și și-au diminuat șansele de a termina seria pe unul dintre primele două locuri.

Meciul a fost echilibrat. Olanda a început mai bine și a condus cu 6-3 și 9-7, însă „tricolorele” au revenit și au intrat în avantaj la cabine, 14-12. Ambele formații au avut portari în zi mare, Raluca Kelemen și Yara Ten Holte având evoluții excelente. În partea a doua, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a condus mult timp. Au fost și două momente în care fetele noastre au avut dublă superioritate, însă acestea nu au fost speculate. Ratările exasperante din situație de unu contra unu au făcut ca Olanda să rămână aproape, iar în ultimele zece minute totul s-a năruit pentru „tricolore”, în final batavele câștigând cu 29-27.

Au marcat pentru România: S. Târcă – 9 g, Bucur – 6 g, Popescu – 4 g, Mihart, Petruș și Tecar – câte 2 g, Badea și Popa – câte 1 g.

Pentru „tricolore” urmează meciurile cu Danemarca, sâmbătă, respectiv Angola, duminică, ultimele din grupa .


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button