Sport

Naționala de handbal feminin îi așteaptă pe BRAȘOVENI la Coresi

 

Naționala de handbal feminin va debuta în preliminariile Campionatului European din 2020 la Brașov, cu Ucraina, miercuri, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Tricolorele” s-au reunit deja sub Tâmpa, iar diseară, de la ora 20.00, fanii brașoveni vor avea ocazia să le întâlnească, să stea de vorbă, să facă poze și să obțină autografe de la favoritele lor.

Totul va avea loc la Coresi Shopping Resort, la scenă, în Piața cu copaci.

„Este o acţiune pe care suntem datori să o facem în fiecare oraş în care mergem cu echipa naţională. Handbalul este un sport iubit în România, iar jucătoarele au atras de fiecare dată mulţi oameni în jurul lor. Suntem convinşi că la fel se va întâmpla şi la Braşov, un oraş cu mare tradiţie în handbal. Faptul că meciul cu Ucraina se va juca cu casa închisă demonstrează că mulţi oameni şi-au dorit să vină să le susţină pe fete. Cei care nu vor putea fi însă în sală, au ocazia de a petrece timp în compania acestora, la întâlnirea cu fanii din Coresi. Avem încredere că va fi o întâlnire reuşită în urma căreia fetele să simtă încă o dată că într-adevăr, formează una dintre cele mai iubite echipe naţionale din ţară”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Handbal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare