Sport

Naționala de handbal a României și… TRADIȚIILE JAPONEZE. Brașoveanca Denisa Dedu, la ceremonialul ceaiului!!!

  • neagu_40.jpg
 

Prima reprezentativă de handbal feminin a României, văduvită de cele mai valoroase jucătoare de la Corona Brașov, lăsate acasă întrucât sunt suspecte că ar fi încălcat regulamentul internațional antidopinf (știți story-ul…), se pregătește intens în Japonia înaintea starului Campionatului Mondial, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, la Kumamoto.

Între antrenamente, astăzi, „tricolorele” au fost invitate la un liceu nipon, să participe la un ceremonial al ceaiului, obicei vechi de 1.200 de ani în „Țara Soarelui Răsare”. Portărița Denisa Dedu, singura brașoveancă prezentă la această competiție de elită, a postat pe contul său de Instagram o imagine elocventă (foto 1) de la această acțiune a ceaiului, cu 5 zile înaintea debutului României în competiție, așa cum a arătat căpitanul Cristina Neagu pe Facebook (foto 2).

Astăzi, începând cu ora 11.00 (în România), selecționata pregătită de Tomas Ryde întâlnește Olanda într-un ultim amical înaintea Mondialului. Reamintim, pe 30 noiembrie, România se confruntă cu Spania în primul meci din grupa C de la C.M.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Federația Română de Handbal, informații de la testul „tricolorelor”. Victorie la limită cu o echipă de club din Japonia

UPDATE. STRATEGIA lui Ryde pentru primul amical din Japonia!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare