Sport

Naționala de fotbal a Ținutului Secuiesc, ANTRENATĂ de un fost căpitan al echipei FC Brașov!!! PARTICIPĂ la Cupa Mondială!!!

 

În perioada 31 mai – 10 iunie, la Londra, se va disputa Cupa Mondială ConIFA, competiție la care participă reprezentativele de fotbal ale regiunilor cu un statut politic incert, ce nu sunt afiliate la FIFA.

Reprezentativa Ținutului Secuiesc îl are selecționer pe ex-„stegarul” Robert Ilyes, având în componență și doi jucători din Liga 1, frații Fülöp, Istvan (Sepsi Sf. Gheorghe) și Lorand (FC Botoșani). Nucleul lotului este, însă, format din componenți ai echipei Csikszereda Miercurea Ciuc, din al treilea eșalon al fotbalului românesc, acolo unde antrenor este brașoveanul Laszlo Balint.

Trupa secuilor ocupă locul 5 în clasamentul ConIFA, iar la turneul final de la Londra a fost repartizată în grupa C, împreună cu Matabeleland (Zimbabwe), Padania (Italia) si Tuvalu (arhipelag din Pacificul de Sud).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare