Sport

Narcisa Lecușanu, CAZUL CORONA BRAȘOV și turneul preolimpic!

 

Narcisa Lecușanu, un membru apreciat al IHF, a ajutat mult Federația Română de Handbal privitor la celebrul caz Corona Brașov, anunțându-i pe președintele Alexandru Dedu & Co. despre riscurile la care se expun dacă jucătoare cercetate pentru încălcarea regulamentului internațional antidoping, suspendate provizoriu între timp, fac parte din lotul pentru Campionatul Mondial desfășurat la Kumamoto.

Astfel, fără Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur, România a ocupat locul 12 la C.M. din Japonia, fiind trimisă la turneul preolimpic ce se va desfășura în perioada 20-22 martie a.c. la Podgorica, alături de Thailanda, Norvegia și Muntenegru, unde are șansa a treia de calificare la J.O.

Într-un interviu acordat pentru www.fanatik.ro, Narcisa Lecușanu a precizat, printre altele, că are mare încredere în selecționerul Bogdan Burcea, fiind convinsă că va face treabă la lotul național, însă marea problemă, în viziunea sa, este dată de absența jucătoarelor Eliza Buceschi și Cristina Laslo la turneul preolimpic: „Din păcate, ce s-a întâmplat la Brașov afectează mult lotul, pentru că nu ne putem baza pe Eliza Buceschi și Cristina Laslo… E un minus, pentru că nu te poți baza pe acești doi centri care făceau jocul și nici măcar nu sunt accidentate, acolo a fost un incident nefericit”.

Narcisa Lecușanu rămâne, totuși, optimistă, crezând că „tricolorele” pot ocupa unul dintre primele două locuri ale grupei, ce duc la Tokyo, subliniind pentru sursa citată: „Știu că specialiștii spun că fetele nu au șanse, dar cumva visele fără obiective rămân doar vise. Având în vedere că ele au deja acest obiectiv bine stabilit, echipa trebuie să creadă în forțele proprii și atuurile pe care le are. Aici mă gândesc la Cristina Neagu, la Denisa Dedu și la toate celelalte care vor fi lângă ele, pentru că, dacă vor reuși să facă o echipă unită, cu siguranță va ieși și un rezultat pozitiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare