Sport

Naomi Osaka are un nou antrenor

 

Naomi Osaka și-a numit un nou antrenor la câteva săptămâni distanță de la despărțirea de Sascha Bajin, alături de care a câștigat două turnee de Grand Slam și a urcat pe locul 1 în clasamentul WTA. Tenismena niponă a anunțat că americanul Jermaine Jenkins va face parte din echipa sa. Chiar dacă nu a anunțat rolul exact al lui Jenkins, cel mai probabil acesta îi va lua locul lui Sascha Bajin.

„Am avut o cină grozavă cu echipa. Profit de acest moment pentru a-i mulțumi lui Jermaine pentru că s-a alăturat echipei mele”, a scris Naomi Osaka pe pagina sa de Instagram. Jermaine Jenkins, numit recent antrenor al Asociației de Tenis din Statele Unite ale Americii, a fost, în trecut, sparring partner pentru Venus Williams. Indian Wells 2019, la care Naomi Osaka va fi cap de serie numărul 1, va fi primul turneu al tenismenei in vârstă de 21 de ani alături de noul ei antrenor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button