Sport

Murkel Dellien a câștigat turneul Ion Țiriac Challenger de la Brașov

Murkel Dellien a câștigat turneul Ion Țiriac Challenger de la Brașov

Tenismanul bolivian Murkel Dellien (26 de ani, 214 ATP) a câştigat turneul Ion Țiriac Challenger de la Brașov, după ce l-a învins în finală pe kazahul Dmitri Popko în două seturi, cu 6-3, 7-5.
În semifinale, tot duminică, Dellien a trecut de bosniacul Nerman Fatic, cu 6-3, 6-2, în timp ce Popko (27 ani, 222 ATP) a reuşit să se impună în faţa americanului Nicolas Moreno De Alboran, al doilea favorit, cu 6-7, 6-2, 6-2, notează Agerpres.

Titlul la dublu a fost câştigat de cuplul hispano-american Javier Barranco Cosano/Nicolas Moreno De Alboran, victorios în finala cu polonezii Karol Drzewiecki/Piotr Matuszewski, favoriţii numărul doi, cu 3-6, 6-1, 17-15.

În sferturile de finală ale Ion Țiriac Challenger s-au aflat și trei tenismeni români, Filip Jianu (22 de ani), Cezar Crețu (23 de ani) și Radu Papoe (21 de ani), însă, din nefericire, toți au fost eliminați unul câte unul de la această competiție și nu au reușit să facă pasul spre semifinale.

Rezultatele de duminică, simplu, semifinale

Articole asemănătoare

Murkel Dellien (Bolivia) – Nerman Fatic (Bosnia-Herţegovina) 6-3, 6-2
Dmitri Popko (Kazahstan) – Nicolas Moreno De Alboran (SUA) 6-7, 6-2, 6-2

Dublu, semifinale

Javier Barranco Cosano (Spania)/Nicolas Moreno De Alboran (SUA) – Alexandru Jecan (România)/Szymon Walkow (Polonia) 6-4, 6-1
Karol Drzewiecki/Piotr Matuszewski (Polonia) – Simon Freund (Suedia)/Johannes Ingildsen (Danemarca) 6-2, 6-4
Finala

Javier Barranco Cosano (Spania)/Nicolas Moreno De Alboran (SUA) – Karol Drzewiecki/Piotr Matuszewski (Polonia/N.2) 3-6, 6-1, 17-15.

Competiția de la Brașov a fost dotată premii totale în valoare de 75.000 de euro, iar câștigătorul a obținut 75 de puncte ATP.
„Ion Tiriac Challenger” este cel mai important turneu de tenis programat în acest an în orașul nostru și reprezintă prima ediție a Challenger-ului ATP după o pauză de 10 ani.
Consiliul Județean Brașov și Muzeul Județean de Istorie Brașov prin Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan s-au ocupat de organizarea și desfășurarea competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button