Sport

Multiplă câștigătoare de Grand Slam, diagnosticată cu două forme de cancer

Multiplă câștigătoare de Grand Slam, diagnosticată cu două forme de cancer.
Martina Navratilova, fosta mare jucătoare de tenis, a confirmat luni că a fost diagnosticată cu două forme de cancer.

În vârstă de 66 de ani, Martina Navratilova a avut niște probleme medicale în noiembrie 2022. După mai multe investigații, s-au depistat două forme de cancer, la gât și sân.
Vestea șocantă vine la 13 ani distanță de la sesiunile de radioterapie pe care aceasta le-a făcut, ca urmare a unui alt cancer la sân.

„Această dublă problemă este serioasă, dar rezolvabilă. Sper la un deznodământ favorabil. Mă voi retrage o perioadă, însă mă voi lupta cu tot ce am” – au fost primele cuvinte ale acesteia, conform publicației The Sun.

Multiplă câștigătoare de Grand Slam, diagnosticată cu două forme de cancer. Martina Navratilova a câștigat de-a lungul carierei 18 titluri de Grand Slam la simplu. În total sunt 167 de turnee în care s-a impus.

A câștigat 1.442 de partide și a fost învinsă în 291 de cazuri. A adunat doar din premiile din tenis peste 21 de milioane de dolari. Pe primul loc mondial a urcat pentru prima dată pe 10 iulie 1978.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

A facut cancer devianta? Leghebetista? Nu-i bai… ”Amuzant” este faptul ca o forma de cancer a revenit. Daca-i mai baga niste doze, se va imuniza complet.
Viligheiul nostru cand pune si el de-un cancer mic. Sau de-un AVC?

Back to top button