Sport

Mourinho, VIZITĂ în România!!! Ce declarații!!!…

 

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a fost prezent aseară pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, unde a urmărit meciul amical susținut de România în compania Finlandei (amănunte, aici: România s-a împus în amicalul cu Finlanda).

„Am venit în România pentru a-mi petrece timpul liber, pentru a mă plimba, pentru a-mi reîntâlni prietenii. Şi voi profita şi ca să mă odihnesc”, a explicat Mourinho.

Cu această ocazie, „Special One” a vorbit despre jucătorii români pe care i-a pregătit, omițându-l, însă, pe Adrian Mutu, pe care l-a prins dopat cu cocaină pe când ambii activau la Chelsea Londra.

„Cristian Chivu e istoria mea. A fost alături de mine în cel mai bun sezon din cariera mea. Toți băieții care au fost la Inter Milano în acel sezon sunt în inima mea. Când eram la FC Porto, am lucrat cu Ioan Timofte, la începuturile carierei. După aceea a venit rândul lui Cristi Chivu. Nu știu când voi mai lucra cu un român”, a declarat tehnicianul portughez la Digi Sport.

Jose Mourinho a fost însoțit la Ploiești de prietenii săi Giovanni Becali și Ion Crăciunescu.

Fostul mare arbitru român a relatat cu privire la Mourinho pentru jurnaliștii aceluiași post TV: „Ne leagă o prietenie de 20 de ani. Ne-am cunoscut în 1998, la Europeanul de tineret. El a venit în România ca scouter al Barcelonei, iar eu lucram pentru Becali, care mi l-a dat în primire. Două săptămâni am stat cu el, îl luam de la hotel dimineață, iar seara îl aduceam. L-am văzut ulterior la un meci Porto – Real Madrid, în 2003). Eu eram observator și înainte de meci nu lăsa pe nimeni să intre în vestiar. Era o problemă cu echipamentul portarului. Eu m-am dus fără să știu că el e antrenor. Am intrat în vestiar și când m-a văzut, m-a luat în brațe, de față cu toată lumea. Am un respect fantastic pentru el. Lumea zice că este îngâmfat, dar e un tip senzațional. Am cunoscut puțini oameni ca el. Azi i-am vorbit de familie, de soție, de copii”.

Foto: Gazeta Sporturilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button