Sport

Motivul pentru care Cernica nu mai e „vice” la FRHG

Emilian Cernica, șeful Serviciului Administrare Baze Sportive din cadrul Primăriei Brașov – ex-conducător la Corona, nu mai este vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG), deși și-a depus candidatura pentru un nou mandat.

La adunare – LA JUDECATĂ. Corona Brașov, FRONT COMUN cu cluburile din Ținutul Secuiesc împotriva conducerii FRHG…, potrivit surselor noastre, Emilian Cernica ar fi prezentat un cazier curat din 18 iunie, fiind ales vicepreședinte. În momentul anunțării, persoane din sală ar fi arătat dosarul său penal – BRAȘOV. Șef în Primărie, condamnat la o amendă de 15.000 de lei! DETALII…. În acel moment, Cernica s-ar fi retras și ar fi plecat din sală. Ar fi făcut și niște amenințări.

Sursele noastre ne-au înștiințat că, dacă Emilian Cernica ar fi rămas vicepreședinte la FRHG, echipele de hochei din România n-ar mai fi participat în Erste Liga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a fost reales președinte al FRHG la alegerile din 15 septembrie. Dacă n-ar fi avut cazier, Emilian Cernica (ex-Corona Brașov) ar fi obținut un nou mandat de președinte al […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare