Sport

Motivul frumos pentru care portarul brașovean Florin Iacob a ieșit din circuitul fotbalistic / Când revine

Motivul frumos pentru care portarul brașovean Florin Iacob a ieșit din circuitul fotbalistic.

Poreclit „Pensionarul”, Florin Iacob a jucat sezoane bune, cu prestații solide, la UTA Arad, ceea ce l-a adus și în mijlocul echipei naționale. În vară s-a speculat că n-a mai fost dorit de antrenorul Mircea Rednic și așa a ajuns la Corvinul Hunedoara, echipă ce evolua în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României. S-a speculat că a renunțat, din cauza unui conflict cu tehnicianul Florin Maxim. A fost dorit, apoi, la Rapid, ca rezervă a lui Marian Aioani, dar a preferat să stea liniștit acasă, la Brașov.

Impresarul Bogdan Apostu relata, în vară, că Florin Iacob are o problemă personală. Atât.

Motivul frumos pentru care portarul brașovean Florin Iacob a ieșit din circuitul fotbalistic

Pentru prosport.ro, Florin Iacob a explicat, acum, de ce a decis să ia o pauză de la fotbal: „Scrieți, că e adevărul! Lipsesc din fotbal pentru că s-a întâmplat ceva frumos! Pe 4 octombrie am devenit tată pentru prima oară. Am discutat cu cei de la Universitatea Cluj, cu cei de la FC Botoșani, care mă doreau în vară, și am refuzat politicos. Ba chiar am avut oferte din Cipru, unele consistente financiar din Grecia și Iran, dar am refuzat tot! Le-am spus tuturor la fel: vreau să stau lângă copil și soție. Mă antrenez în aceste zile acasă, la Brașov, cu băieții de la SR Brașov, din Liga 3. Am discutat acum câteva zile cu soția, dacă totul e în regulă și lucrurile merg bine, voi începe discuțiile ca să revin în fotbal. Poate din iarnă. Nu-mi fac probleme, o să am oferte 100%. Cel mai important acum e să fiu un tată bun și un soț bun”.

Emoționant!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button