Sport

MONSTRUOS. Cum a ajuns să arate un culturist după ce a luat steroizi?!

  • piana1.jpg
 

Unul dintre cei mai cunoscuţi bodybuilderi de pe reţelele de socializare a recunoscut că de 27 de ani abuzează de steroizi. Rich Piana a început pe când avea la 11 ani culturismul, la îndemnul mamei sale, şi a început să participe la competiţii pe când avea 15 ani, însă nu s-a remarcat pe plan sportiv. După mai multe eşecuri în competiţii, Rich Piana a început la 18 ani să ia steroizi.

„Sunt mulţumit de felul în care a decurs totul în viaţa mea şi nu a-şi face nimic diferit. Sunt fericit că la 18 ani am început să iau steroizi”, a susţinut, potrivit Daily Mail, Rich Piana, care cheltuie 2.500 de dolari lunar pentru substanţele anabolizante.

Cu toate acestea, culturistul îi sfătuieşte pe tineri să rămână „curaţi”: „Dacă vi se oferă posibilitatea să alegeţi între a lua steroizi şi a rămâne curaţi, rămâneţi curaţi. Nu există nici un motiv să luaţi anabolizante, doar vă faceţi rău singuri”. 

Foto: Daily Mail

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare