Sport

Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Luxemburg

 

Monica Niculescu s-a calificat fără joc în semifinalele turneului WTA de la Luxemburg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, azi, după ce daneza Caroline Wozniacki, a doua favorită, s-a retras din motive de sănătate, potrivit organizatorilor. Niculescu (29 ani, 50 WTA) pierduse toate cele șapte confruntări de până acum cu Woznicki (26 ani, 22 WTA), ultima oară anul acesta în turul al treilea la US Open, cu 3-6, 1-6.
Monica Niculescu a ajuns pentru a treia oară în semifinalele turneului luxemburghez, după edițiile din 2011 și 2012. Românca și-a asigurat un cec de 9.113 euro și 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe olandeza Kiki Bertens, a treia favorită, care a dispus cu 6-0, 6-4 de Denisa Allertova (Cehia).
De asemenea, Monica va juca alături de Patricia Țig, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Luxemburg, după 6-1, 6-4 cu americancele Ashley Weinhold/Caitlin Whoriskey. Niculescu și Țig s-au impus într-o oră și 10 minute, urmând să joace în penultimul act contra britanicelor Jocelyn Rae și Anna Smith, victorioase cu 6-1, 6-4 în fața perechii Viktorija Golubic (Elveția)/Nicole Melichar (SUA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button