Sport

Monica Niculescu, FINALISTĂ la Hobart

 

Monica Niculescu va juca finala de simplu a turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce ucraineanca Lesia Tsurenko s-a retras înaintea semifinalei de vineri, iar Raluca Olaru s-a calificat în finala de dublu.

Tsurenko, numărul 61 mondial, fusese nevoită să se retragă din aceleași motive medicale și din turneul de la Brisbane, săptămâna trecută.

Din nefericire, nu pot juca semifinala de la Hobart. Sunt foarte dezamăgită, deoarece încă nu mă simt bine și mi-e tot mai rău când joc, motiv pentru care sunt nevoită să mă retrag din semifinală. Sper că mă voi simți mai bine în curând. Iau medicamente și sper să mă simt mai bine la Melbourne”, a declarat ucraineanca pentru site-ul turneului tasmanian.

În finala de simplu, Monica o va înfrunta pe câștigătoarea dintre belgianca Elise Mertens și croata Jana Fett. Niculescu și-a asigurat un cec de 21.400 de dolari și 180 de puncte WTA.

Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk s-au calificat, vineri, în finala de dublu, după 6-4, 6-2 cu cuplul Mandy Minella (Luxemburg) – Anastasija Sevastova (Letonia). Olaru și Savciuk vor juca a doua lor finală consecutivă, după cea pierdută la Shenzhen, sâmbătă. Adversarele din ultimul act vor fi câștigătoarele meciului dintre Demi Schuurs (Olanda) – Renata Voracova (Cehia) și Gabriela Dabrowski (Canada) – Zhaoxuan Yang (China), favoritele numărul trei. Olaru (64 WTA la dublu) și Savciuk (58 WTA la dublu) și-au asigurat un cec de 6.400 de dolari și 180 de puncte WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button