Sport

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. România, pe podium. „Bronz” pentru ștafeta mixă

 

La Cheile Grădiștei s-a încheiat în urmă cu câteva minute ștafeta mixtă a seniorilor la Campionatele Mondiale de biatlon role. 

Echipa României, în componența Luminița Pișcoran, Reka Ferencz, Gheorghe Pop, Cornel Puchianu, a reușit o performanță excelentă, terminând pe poziția a treia. Este prima medalie pentru „tricolori” la această ediție a Campionatelor Mondiale.
„Aurul” a fost câștigat de Rusia, „argintul” ajungând la Bulgaria. Pe lista de start au fost 11 ștafete, în spatele „tricolorilor” terminând națiuni puternice precum, Ucraina, Polonia sau Germania. 

Cu ochii în lacrimi, Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, ne-a delcarat: „Sunt foarte emoționat și fericit. Nu pot decât să mă bucur pentru acest rezultat extraordinar. Acest «bronz” demonstrează că nici unul dintre noi nu am muncit degeaba până acum”.

FOTO: biathlonworld.com 

CITEȘTE ȘI:

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. Primul titlu a fost cucerit!!! Ce a făcut echipa României?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button