Sport

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. „Aur” pentru România. Marius Ungureanu, campion mondial la pursuit

 

Marius Ungureanu a cucerit medalia de aur în proba de pursuit la Campionatele Mondiale de biatlon role careau loc la Cheile Grădiștei. 

Reprezentantul nostru a terminat cursa încheiată în urmă cu câteva minute după 37 de minute și 28 de secunde. Podiumul a fost completat de rusul Aleksei Chulev și de cehul Ondrej Santora.

„Așteptam un rezultat mare și în această ultimă zi și el a venit. Faptul că am câștigat o medalie de aur la un Campionat Mondial dovedește că suntem pe drumul cel bun. Putem face față celor mai puternice națiuni ale disciplinei. Viitorul sună bine pentru biatlonul românesc”, ne-a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB.

Pursuitul junioarelor a fost câștigat de Anastasiya Merkushyna (Ucraina), care a fost urmată de rusoaica Kristina Reztsova și de conaționala ei, Yuliya Zhuravok.
Reprezentantele noastre nu au prins primele locuri, terminând pe pozițiile: 18 – Florina Dănilă; 19 – Larisa Cotruș, 21 – Oana Vălean; 22 – Eniko Marton; 25 – Timea Hajdu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare