Sport

Mirel Rădoi și… PAMELA ANDERSON!

 

Invitat la emisiunea „Marius Tucă Show”, Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative de fotbal a României, a răspuns, franc, direct și cu zâmbetul pe buze întrebărilor adresate, unele nonconformiste.

De pildă, chestionat cu privire la persoana pe care ar fi vrut s-o întâlnească, Rădoi a spus: „Pamela Anderson (foto). Sigur găsesc ușa închisă acum când ajung acasă, bag râcă în familie”.

Revenind la fotbal, Mirel Rădoi a dat detalii despre cum pregătește meciul României cu Islanda, semifinala de baraj pentru Euro 2020, care se va disputa în data de 26 martie la Reykjavik.

 El a spus că are mai mulți jucători în vizor, pe 8 convocându-i cu siguranță. A dat și numele unor tineri cu care a lucrat la U21, Cicâldău, portarul Radu sau Ianis Hagi, dar a lăsat să se înțeleagă că va apela și la ajutorul unor veterani, în vizor fiind brașoveanul Tamaș ori Săpunaru.

Mirel Rădoi a atins și cazul Radu Ștefan: „Nu aş vrea să spun dacă am vorbit cu el, dar e o soluţie pentru echipa naţională. E un fotbalist care joacă în Italia şi care o face bine”.

Altfel, având în vedere criza fundașului dreapta la echipa națională de fotbal, Dan Petrescu i-a făcut o sugestie lui Rădoi, anume să-l cheme la lot pe Andrei Burcă, fotbalistul său de la CFR Cluj.

„Poate să joace orice la echipa naţională, şi fundaş stânga, şi dreapta, şi central. Cred că are şi calităţi de vârf, dacă l-aş băga, nu cred că s-ar face de râs. A intrat fundaş dreapta, zici că joacă de o viaţă acolo”, a menționat „Bursucul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare