Sport

Mirel Rădoi, ce primă pentru titlul european!…

 

Cotată la startul competiției cu ultima șansă, România a făcut senzație în primele două partide din grupa C a Campionatului European U21, învingând Croația, 4-1, și Anglia, 4-2.

Ceea ce părea doar un vis frumos este de acum posibil. 100 era cota pe care „tricolorii” o aveau la startul competiței. Acum ei sunt cotați cu a patra șansă la câștigarea trofeului. România are cota 7, pe primele trei poziții fiind Franța, Germania, ambele cu o cotă de 3,5, și Spania, 3,75.

Jurnalistul Horia Ivanovici a dezvăluit că selecționerul Naționalei U21, Mirel Rădoi, are un bonus, dacă va reuși să aducă trofeul în țară, Astfel, pe lângă bani, Rădoi ar urma să primească un Lamborghini.

Totul s-a întâmplat, conform fanatik.ro, pe 23 noiembrie 2018, la Sant’Agata Bolognes, chiar la fabrica Lamborghini, unde a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului final.

„Dacă aduci trofeul la Bucureşti, ai din partea FRF un Lamborghini!”, i-ar fi transmis președintele Răzvan Burleanu lui Mirel Rădoi, care admira bijuteriile pe patru roţi expuse.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button